OVER ONS

Wij zijn VMT Companies. We denken met je mee om je product slimmer, beter én efficiënter te maken. Ook buiten de gebaande paden, of bekende materialen. Met efficiënte supply chain solutions garanderen we maximaal concurrentievoordeel: Nederlandse kwaliteit tegen de beste prijs. En omdat we alle disciplines in huis hebben passen we onze innovatie en ambitie toe in iedere stap van het proces. Zo gaan we samen voorop in duurzame productie.

SUPPLY CHAIN SOLUTIONS

In onze uiterst competitieve markt is het essentieel om maximaal concurrentievoordeel te creëren. Daarom gaan wij voor een optimale integratie van onze supply chain. Dit doen we door het geheel zo efficiënt mogelijk in te richten – met onze partners, op de werkvloer én op het gebied van distributie – en alle beschikbare data te gebruiken om deze te blijven optimaliseren.

INNOVATIVE POWER

DURABLE MANUFACTURING

SUSTAINABLE PARTNERSHIPS

VMT usp

GESCHIEDENIS

MISSIE

Wij willen voor onze trouwe klanten de beste productiepartner zijn, zodat zij zich volledig kunnen concentreren op hun core business. Onze passie ligt bij het altijd slimmer toepassen van nieuwe productiemethodes, logistiek en informatietechnologie. Samen met onze klanten verbeteren we de toeleveringsketen. Met zorg voor mens, milieu en aarde, dragen we bij aan een positieve, leefbare wereld.

VISIE

De wereld om ons heen ontwikkelt zich in razendsnel tempo. Met deze snelle ontwikkelingen, zowel technologisch als sociaal-economisch, is het een voortdurende uitdaging om de tevredenheid van onze klanten te waarborgen. VMT ontwikkelt zich tot een Wereld Klasse Producent met onze langjarige kennis en ervaring met metaalproductie en machinebouw. Met verregaande geautomatiseerde productietechnologieën, slimme productengineering, het voortdurend opleiden van haar betrokken medewerkers en steeds in nauw contact over de wensen van haar afnemers.

DE DIRECTIE

.